Belline in Lang Leve de Liefde: ''mijn vriend moet van uitgaan houden''

Belline in Lang Leve de Liefde: ''mijn vriend moet van uitgaan houden''

Dinsdag 28 februari 2023 om 20:30

Het maakt student Belline niet heel veel uit hoe haar toekomstige vriend eruit maar één ding is zeker, hij moet van uitgaan houden. Of haar date hier wel aan tipt is nog niet helemaal duidelijk. ''Ik weet niet of ik nog in dezelfde fase zit'' zegt Joosun in Lang Leve de Liefde.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Belline in <em>Lang Leve de Liefde:</em> ''mijn vriend moet van uitgaan houden'' Het maakt student Belline niet heel veel uit hoe haar toekomstige vriend eruit maar één ding is zeker, hij moet van uitgaan houden. Of haar date hier wel aan tipt is nog niet helemaal duidelijk. ''Ik weet niet of ik nog in dezelfde fase zit'' zegt Joosun in Lang Leve de Liefde. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's