Liefde voor het landgoed: 'bejaarden' Otto en Marlies leren openingsdans bruiloft

Liefde voor het landgoed: 'bejaarden' Otto en Marlies leren openingsdans bruiloft

<em>Liefde voor het landgoed</em>: 'bejaarden' Otto en Marlies leren openingsdans bruiloft In Liefde voor het landgoed is te zien dat Otto en Marlies oefenen voor de openingsdans van hun bruiloft, op een behoorlijk swingend nummer. Otto merkt op dat de twee bejaarden zijn en dat het daarom nog niet zo soepel gaat. Maar Marlies vindt het juist zo leuk dat ze op hun leeftijd nog iets nieuws kunnen leren… Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Liefde voor het landgoed: Otto en Marlies hebben groot nieuws, 'we gaan trouwen!' Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed: Jeanne zoekt haar man en belt de Chinees Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed: kasteel Heeze krijgt schilderbeurt van 80.000 euro Bekijk deze video »
Vrijdag 10 mei om 14:34

In Liefde voor het landgoed is te zien dat Otto en Marlies oefenen voor de openingsdans van hun bruiloft, op een behoorlijk swingend nummer. Otto merkt op dat de twee bejaarden zijn en dat het daarom nog niet zo soepel gaat. Maar Marlies vindt het juist zo leuk dat ze op hun leeftijd nog iets nieuws kunnen leren…

Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's