Gecancelde Danny de Munk maakt tv-comeback in België: ‘Genoeg drama in mijn leven’

Gecancelde Danny de Munk maakt tv-comeback in België: ‘Genoeg drama in mijn leven’

Vrijdag 3 maart 2023 om 10:49

Danny de Munk heeft zijn tv-comeback gemaakt, tenminste in België. De zanger werd vorig jaar aangeklaagd wegens verkrachting en werd vervolgens gecanceld, nu keert hij terug op het podium van Tulpen uit Antwerpen.

Lees verder onder de video.

Gecancelde <em>Danny de Munk</em> maakt tv-comeback in België: ‘Genoeg drama in mijn leven’ Danny de Munk heeft zijn tv-comeback gemaakt, tenminste in België. De zanger werd vorig jaar aangeklaagd wegens verkrachting en werd vervolgens gecanceld, nu keert hij terug op het podium van Tulpen uit Antwerpen. Lees verder onder de video. Danny de Munk emotioneelIn het programma zingen Nederlandse en Belgische artiesten nummers uit elkaars land. Danny brengt Verloren hart, verloren droom van Johnny White ten gehore en vertelt dat er in zijn eigen leven ook genoeg dramatiek is. Een emotionele Danny is dankbaar voor zijn deelname aan het programma. “Ik ben heel blij met het nummer en de mooie woorden.” Eerder werd nog bekend dat er geen nummers van de in opspraak geraakte Marco Borsato mochten worden gezongen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Danny de Munk voelt geen blijdschap na uitspraak rechter: "Zoveel kapot gemaakt" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? 'Aanklaagster Danny de Munk moet uit anonimiteit treden' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Danny de Munk emotioneel
In het programma zingen Nederlandse en Belgische artiesten nummers uit elkaars land. Danny brengt Verloren hart, verloren droom van Johnny White ten gehore en vertelt dat er in zijn eigen leven ook genoeg dramatiek is. Een emotionele Danny is dankbaar voor zijn deelname aan het programma. “Ik ben heel blij met het nummer en de mooie woorden.” Eerder werd nog bekend dat er geen nummers van de in opspraak geraakte Marco Borsato mochten worden gezongen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's