Wilfred Genee: 'Redactie Vandaag Inside weet dat ze met idioten te maken hebben'

Wilfred Genee: 'Redactie Vandaag Inside weet dat ze met idioten te maken hebben'

Dinsdag 7 maart 2023 om 12:59

Wilfred Genee praat met Job Knoester nog wat na In de Wandelgangen als het onderwerp op de redactie van Vandaag Inside komt: 'Ze weten dat wij allemaal gestoord zijn. Dat weten ze allang bij deze redactie. Het is echt heel knap wat die mensen doen, die weten dat ze gewoon met allemaal idioten te maken hebben en de grootste drie zitten er elke dag', aldus Genee.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee: 'Redactie <em>Vandaag Inside</em> weet dat ze met idioten te maken hebben' Wilfred Genee praat met Job Knoester nog wat na In de Wandelgangen als het onderwerp op de redactie van Vandaag Inside komt: 'Ze weten dat wij allemaal gestoord zijn. Dat weten ze allang bij deze redactie. Het is echt heel knap wat die mensen doen, die weten dat ze gewoon met allemaal idioten te maken hebben en de grootste drie zitten er elke dag', aldus Genee. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's