Woensdag in Married At First Sight: toch problemen bij Maarten & Richelle?

Woensdag in Married At First Sight: toch problemen bij Maarten & Richelle?

Woensdag 8 maart 2023 om 09:44

Het is vermoedelijk het minst aansprekende stel van dit seizoen van Married At First Sight, simpelweg omdat ze geen ruzie maken en omdat er eigenlijk weinig spannends tussen de twee gebeurt: de sympathieke Maarten en Richelle. Maar... krijgen ze op de valreep toch met problemen te maken? Maarten: 'De reistijd maakt het lastig.'

(tekst gaat door onder de video)

Samenwonen uitstellen?
Hij ziet het liefst dat zijn vrouw naar Enschede komt maar die zit daar dan weer niet direct op te wachten. Komen ze hier wel uit? 'Ik denk dat we dat nog maar heel even uitstellen en dat we gewoon eerst kijken hoe het verder gaat en zal lopen', aldus Richelle.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Woensdag in <em>Married At First Sight</em>: toch problemen bij Maarten &amp; Richelle? Het is vermoedelijk het minst aansprekende stel van dit seizoen van Married At First Sight, simpelweg omdat ze geen ruzie maken en omdat er eigenlijk weinig spannends tussen de twee gebeurt: de sympathieke Maarten en Richelle. Maar... krijgen ze op de valreep toch met problemen te maken? Maarten: 'De reistijd maakt het lastig.' (tekst gaat door onder de video) Married At First Sight: Carlo wil weten of Patricia en Stephan seks hebben gehad Bekijk deze video » Samenwonen uitstellen?Hij ziet het liefst dat zijn vrouw naar Enschede komt maar die zit daar dan weer niet direct op te wachten. Komen ze hier wel uit? 'Ik denk dat we dat nog maar heel even uitstellen en dat we gewoon eerst kijken hoe het verder gaat en zal lopen', aldus Richelle. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is woensdagavond om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Loes in Married At First Sight: 'Soms pakt iemand een andere route' Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Harm Edens ging keihard af bij Jinek met mening over stikstof' Bekijk deze video » Wichian & Loes uit MAFS toch uit elkaar: 'Ik wil hem niet kussen' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Married At First Sight: toch problemen bij Maarten & Richelle?

Married at First Sight is woensdagavond om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's