Johan Derksen ziet romance Mark Rutte en Giorgia Meloni: ‘Steekt tong in haar oor!’

Johan Derksen ziet romance Mark Rutte en Giorgia Meloni: ‘Steekt tong in haar oor!’

Donderdag 9 maart 2023 om 08:47

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Mark Rutte is maandag 13 maart te gast in Vandaag Inside, maar Johan Derksen neemt bepaald geen blad voor de mond. Zo grapt hij erop los over de chemie die hij ziet tussen de premier en de Italiaanse Giorgia Meloni. “Ik ruik een romance met die rechtse Italiaanse mevrouw, die twee kunnen zo goed met elkaar... Misschien knapt ‘ie daarvan op”, aldus Derksen. “Je moet toch een minister-president hebben die weet wat neuken is?” Ook op een foto van de twee gaat Johan lekker los. “Hij steekt hier zijn tong in haar oor, het is toch niet te geloven, het is grensoverschrijdend gedrag!”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen ziet romance Mark Rutte en Giorgia Meloni: ‘Steekt tong in haar oor!’ Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Mark Rutte is maandag 13 maart te gast in Vandaag Inside, maar Johan Derksen neemt bepaald geen blad voor de mond. Zo grapt hij erop los over de chemie die hij ziet tussen de premier en de Italiaanse Giorgia Meloni. “Ik ruik een romance met die rechtse Italiaanse mevrouw, die twee kunnen zo goed met elkaar... Misschien knapt ‘ie daarvan op”, aldus Derksen. “Je moet toch een minister-president hebben die weet wat neuken is?” Ook op een foto van de twee gaat Johan lekker los. “Hij steekt hier zijn tong in haar oor, het is toch niet te geloven, het is grensoverschrijdend gedrag!” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen over Vandaag Inside: "Ik vind het een hele slappe saaie slome uitzending" Bekijk deze video » Vandaag Inside: ongemakkelijke Noa Vahle hoort kritiek op haar als 'nepobaby' aan Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's