Wordt het alcoholslot op auto’s toch weer ingevoerd? (Hart van Nederland)

Wordt het alcoholslot op auto’s toch weer ingevoerd? (Hart van Nederland)

Vrijdag 17 maart 2023 om 16:13

Er is een mogelijkheid dat het alcoholslot toch weer wordt ingevoerd. Minister Harbers doet hier onderzoek naar, het zou beter werken tegen rijden onder invloed. Met het slot op een auto kan de bestuurder alleen na een blaastest met een goede uitslag rijden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Wordt het alcoholslot op auto’s toch weer ingevoerd? (<em>Hart van Nederland</em>) Er is een mogelijkheid dat het alcoholslot toch weer wordt ingevoerd. Minister Harbers doet hier onderzoek naar, het zou beter werken tegen rijden onder invloed. Met het slot op een auto kan de bestuurder alleen na een blaastest met een goede uitslag rijden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: ouders en twee kinderen omgekomen bij ongeluk A59 (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto belandt onder vrachtwagen, bestuurder overleden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's