Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Als we de promo's voor de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht moeten geloven, dan hebben we te maken met een enorm spannende aflevering, waarbij ook weer wapens op slapen worden geplaatst... hoe gaat dat aflopen? GeldschieterWe gaan verder met het verhaal van de op de achtergrond nog steeds rondsluipende Eddie. De criminele geldschieter wil het geld terug wat Eddie had geleend op naam van Wolfs. Hij dreigt met moord en doodslag. Met een list weten Wolfs en Eva hem te misleiden. Ze komen onder zijn druk uit, maar dat heeft natuurlijk een prijs. Laatste ademMarion en Romeo vinden ondertussen een doodzieke vrouw in een parkje. Ze blijkt een uitgebuite arbeidsmigrant en met haar laatste adem vraagt ze Romeo en Marion haar collega te helpen. Dan blijkt de werkgever een machtig iemand. Rob Goossens over succes Flikken Maastricht: 'weet wat je krijgt' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Als we de promo's voor de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht moeten geloven, dan hebben we te maken met een enorm spannende aflevering, waarbij ook weer wapens op slapen worden geplaatst... hoe gaat dat aflopen?

Geldschieter
We gaan verder met het verhaal van de op de achtergrond nog steeds rondsluipende Eddie. De criminele geldschieter wil het geld terug wat Eddie had geleend op naam van Wolfs. Hij dreigt met moord en doodslag. Met een list weten Wolfs en Eva hem te misleiden. Ze komen onder zijn druk uit, maar dat heeft natuurlijk een prijs.

Laatste adem
Marion en Romeo vinden ondertussen een doodzieke vrouw in een parkje. Ze blijkt een uitgebuite arbeidsmigrant en met haar laatste adem vraagt ze Romeo en Marion haar collega te helpen. Dan blijkt de werkgever een machtig iemand.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV