MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze vrijdag is MAX Pubquiz terug van weggeweest. Opnieuw is Sybrand Niessen in de kroeg van de MAX Pubquiz aanwezig om - samen met een bekende barman of -vrouw -de quiz tot een goed einde te brengen. Alle fragmenten uit deze uitzending MAX pubquiz start vrijdag met Kim-Lian van der Meij: bier tappen en zingen tegelijk? Bekijk deze video » BB'enDeze bekende barmannen en barvrouwen komen dit seizoen langs: Kim-Lian van der Meij (actrice) Jörgen Raymann (cabaretier en presentator) Babette van Veen (actrice) Dave von Raven (zanger) Fenna Ramos (zangeres en presentatrice) Karin Bloemen (zangeres en theatermaker) Carrie ten Napel (presentatrice) Over MAX PubquizZes teams bestaande uit twee personen nemen het in MAX PubQuiz tegen elkaar op. In vijf rondes van vier vragen wordt hun kennis getest op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. De winnaars van elke aflevering zullen op vrijdag 19 mei in de finale strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 31 March 2023 om 22:18

Deze vrijdag is MAX Pubquiz terug van weggeweest. Opnieuw is Sybrand Niessen in de kroeg van de MAX Pubquiz aanwezig om - samen met een bekende barman of -vrouw -de quiz tot een goed einde te brengen.

BB'en
Deze bekende barmannen en barvrouwen komen dit seizoen langs:

  • Kim-Lian van der Meij (actrice)
  • Jörgen Raymann (cabaretier en presentator)
  • Babette van Veen (actrice)
  • Dave von Raven (zanger)
  • Fenna Ramos (zangeres en presentatrice)
  • Karin Bloemen (zangeres en theatermaker)
  • Carrie ten Napel (presentatrice)

Over MAX Pubquiz
Zes teams bestaande uit twee personen nemen het in MAX PubQuiz tegen elkaar op. In vijf rondes van vier vragen wordt hun kennis getest op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. De winnaars van elke aflevering zullen op vrijdag 19 mei in de finale strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX PubQuiz

Actuele video's

Meer actuele video's