LLDL gemist? Albert belt met vriendinnen tijdens date met Marion: 'Wil je haar even?'

LLDL gemist? Albert belt met vriendinnen tijdens date met Marion: 'Wil je haar even?'

<em>LLDL</em> gemist? Albert belt met vriendinnen tijdens date met Marion: 'Wil je haar even?' Marion en Albert spreken meteen uit dat ze zich op hun gemak voelen bij elkaar. Albert houdt graag zijn vriendinnen, waaronder zijn ex, telefonisch op de hoogte van de stand van zake in de villa. Albert laat zelfs Marion even bellen met zijn ex. Zullen Albert en Marion samen ook genoeg gespreksstof hebben om de vonk over te laten slaan? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Sharona in Lang Leve de Liefde: 'Brood smeren voor je? Rot op' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Sara is kritisch naar Sander, ''Ik vind je schoenen niks!'' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Marion en Albert spreken meteen uit dat ze zich op hun gemak voelen bij elkaar. Albert houdt graag zijn vriendinnen, waaronder zijn ex, telefonisch op de hoogte van de stand van zake in de villa. Albert laat zelfs Marion even bellen met zijn ex. Zullen Albert en Marion samen ook genoeg gespreksstof hebben om de vonk over te laten slaan?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV