Lang Leve de Liefde: "Ik hou niet van stinkende dingen" (video)

Lang Leve de Liefde: "Ik hou niet van stinkende dingen" (video)

Dinsdag 4 april 2023 om 10:44

In Lang Leve de Liefde worden de onderlinge verschillen in hygiëne besproken terwijl buiten een tentje wordt opgezet. Zij is niet vies van chaos, rommel en paardrijgeur. Hij bekent een bepaald soort van smetvrees te hebben: "Ik hou niet van stinkende dingen".

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Ik hou niet van stinkende dingen&quot; (video) In Lang Leve de Liefde worden de onderlinge verschillen in hygiëne besproken terwijl buiten een tentje wordt opgezet. Zij is niet vies van chaos, rommel en paardrijgeur. Hij bekent een bepaald soort van smetvrees te hebben: "Ik hou niet van stinkende dingen". Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder | Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde Shahin houdt van aarbeien, maar ook van zijn date? Bekijk deze video » Addy van den Krommenacker over broer in Lang Leve De Liefde: 'Ik vind het geweldig' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Dirk is geïnteresseerd in Jolanda: 'Ik wil wel in één bed' Bekijk deze video »
|

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's