Vandaag Inside: heeft René van der Gijp gedoneerd aan de spermabank?

Vandaag Inside: heeft René van der Gijp gedoneerd aan de spermabank?

Woensdag 12 april 2023 om 23:53

In Vandaag Inside hebben de heren weer een ordinair gesprek waarin gesproken wordt over het doneren van sperma. De BTW op spermadonatie is blijkbaar te hoog waardoor er een afname is in donaties. Johan Derksen geeft weer zijn ongezouten mening over dit thema en vindt het belachelijk dat dit onderwerp behandeld wordt in de Tweede Kamer.

> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: heeft René van der Gijp gedoneerd aan de spermabank? In Vandaag Inside hebben de heren weer een ordinair gesprek waarin gesproken wordt over het doneren van sperma. De BTW op spermadonatie is blijkbaar te hoog waardoor er een afname is in donaties. Johan Derksen geeft weer zijn ongezouten mening over dit thema en vindt het belachelijk dat dit onderwerp behandeld wordt in de Tweede Kamer. > Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: Angela de Jong zag flop Leco van Zadelhoff wel aankomen Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: gesprek Yvon met boer Haico maakt Angela de Jong WOEST (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Zien: Mourinho blikt vooruit op wedstrijd Feyenoord- AS Roma Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's