Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de succesvolle rentree van Boer zoekt vrouw is Yvon Jaspers vanaf zondag weer te zien met Onze Boerderij. Daarin trekt Yvon samen met een aantal Boer zoekt vrouw-stellen per camper door ons omringende landen, met boerin Bertie als chauffeur. Eerste afleveringIn de eerste aflevering gaat de Utrechtse boer Gerben en zijn vriendin Vivian samen met Yvon en boerin Bertie op avontuur naar Frankrijk. Hun reis brengt hen bij het welbekende Boer zoekt vrouw-koppel Herman en Fleur. Zij runnen daar, samen met de ouders van Herman, een melkveehouderij. BiologischOok gaan Gerben en Vivian langs bij het Nederlandse stel Philip en Marja. Zij wonen sinds een paar jaar in Frankrijk en runnen daar een biologische melkveehouderij. Van de melk die ze produceren gaat een derde naar het maken van kaas. Bekijk ook Kijkers GENIETEN van botte Yvon Jaspers in Boer zoekt vrouw: 'Cursus empathie' Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: gesprek Yvon met boer Haico maakt Angela de Jong WOEST (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 16 april 2023 om 22:15

Na de succesvolle rentree van Boer zoekt vrouw is Yvon Jaspers vanaf zondag weer te zien met Onze Boerderij. Daarin trekt Yvon samen met een aantal Boer zoekt vrouw-stellen per camper door ons omringende landen, met boerin Bertie als chauffeur.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering gaat de Utrechtse boer Gerben en zijn vriendin Vivian samen met Yvon en boerin Bertie op avontuur naar Frankrijk. Hun reis brengt hen bij het welbekende Boer zoekt vrouw-koppel Herman en Fleur. Zij runnen daar, samen met de ouders van Herman, een melkveehouderij.

Biologisch
Ook gaan Gerben en Vivian langs bij het Nederlandse stel Philip en Marja. Zij wonen sinds een paar jaar in Frankrijk en runnen daar een biologische melkveehouderij. Van de melk die ze produceren gaat een derde naar het maken van kaas.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij in Europa

Actuele video's

Meer actuele video's