Heftig: Monique Westenberg VERSLAAFD aan het bevriezen van haar vet

Heftig: Monique Westenberg VERSLAAFD aan het bevriezen van haar vet

Heftig: <em>Monique Westenberg</em> VERSLAAFD aan het bevriezen van haar vet Monique Westenberg, beter bekend als de steeds maar weer terugkerende ex van André Hazes, is er maar wat druk mee: beautybehandelingen om er zo lang mogelijk goed uit te blijven zien. De afgelopen tijd is ze druk met het bevriezen van haar vet en dat zou zo goed werken dat ze er zelfs een beetje verslaafd aan raakt... Monique's Instagrampost over vetbevriezing zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een andere beautybehandeling zie ze onlangs onderging. Bekijk ook Shownieuws: Monique Westenberg deelt schokkende beelden geruïneerd huis (video) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer nieuwe woordvoerder Gordon? 'Het is inderdaad uit en hij zit er doorheen' Bekijk deze video » ZIEN: huis Fajah Lourens te koop voor 3,6 miljoen euro (video) Bekijk deze video »
Show :
Woensdag 19 april 2023 om 12:50

Monique Westenberg, beter bekend als de steeds maar weer terugkerende ex van André Hazes, is er maar wat druk mee: beautybehandelingen om er zo lang mogelijk goed uit te blijven zien. De afgelopen tijd is ze druk met het bevriezen van haar vet en dat zou zo goed werken dat ze er zelfs een beetje verslaafd aan raakt...

Monique's Instagrampost over vetbevriezing zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een andere beautybehandeling zie ze onlangs onderging.

Actuele video's

Meer actuele video's