Zien: Nieuw nummer André Hazes live!

Zien: Nieuw nummer André Hazes live!

Donderdag 20 april 2023 om 19:01

Is André's nieuwe nummer plagiaat?

André Hazes heeft een nieuwe sound en een nieuw nummer, die hij voor het eerst ten horen heeft gebracht bij Radio 538. Het nummer, Deel van mij, moet Andrés nieuwe start zijn, maar het heeft al veel stof doen opwaaien.

Plagiaat gate
Deel van mij is het begin van de popster carrière van André, bij de talkshow BEAU heeft André zich namelijk uitgesproken dat het levenslied genre niet bij hem paste. Blijkbaar kwam de inspiratie niet bij Hazes en zijn team toen hij trendy muziek wou gaan maken en daarom hebben ze waarschijnlijk inspiratie gezocht bij populaire artiesten. Het nieuwe nummer lijkt namelijk erg op een nummer van Gavin Degraw. Nu blijft de vraag kan André het levenslied wel van zich afschudden?

Hit?
De officiële videoclip van Deel van mij heeft tot nu toe maar 97000 views, niet te vergelijken met Hazes zijn eerdere hits zoals Leef. Ook de kaartverkoop van zijn Ahoy-concert, die hij meerdere malen uitverkocht, loopt dit keer niet goed. Zijn de fans Hazes moe?

Bekijk de beelden van Radio 538 hieronder.

<em>Zien:</em> Nieuw nummer <em>André Hazes</em> live! Is André's nieuwe nummer plagiaat? André Hazes heeft een nieuwe sound en een nieuw nummer, die hij voor het eerst ten horen heeft gebracht bij Radio 538. Het nummer, Deel van mij, moet Andrés nieuwe start zijn, maar het heeft al veel stof doen opwaaien. Plagiaat gateDeel van mij is het begin van de popster carrière van André, bij de talkshow BEAU heeft André zich namelijk uitgesproken dat het levenslied genre niet bij hem paste. Blijkbaar kwam de inspiratie niet bij Hazes en zijn team toen hij trendy muziek wou gaan maken en daarom hebben ze waarschijnlijk inspiratie gezocht bij populaire artiesten. Het nieuwe nummer lijkt namelijk erg op een nummer van Gavin Degraw. Nu blijft de vraag kan André het levenslied wel van zich afschudden? Hit?De officiële videoclip van Deel van mij heeft tot nu toe maar 97000 views, niet te vergelijken met Hazes zijn eerdere hits zoals Leef. Ook de kaartverkoop van zijn Ahoy-concert, die hij meerdere malen uitverkocht, loopt dit keer niet goed. Zijn de fans Hazes moe? Bekijk de beelden van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Zien! André Hazes reageert op 'plagiaatrel' bij Frank Dane Radio 538: "Ik pik zijn muziek!" (Shownieuws) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'André Hazes kan het beter houden bij feesttenten' Bekijk deze video » Zie: André Hazes is dolenthousiast: 'Blijf streamen, ik wil de Top 40 in!' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's