Bekijk: chauffeur met zelfrijdende Tesla ramt vrachtwagen tijdens het eten van bakje kwark

Bekijk: chauffeur met zelfrijdende Tesla ramt vrachtwagen tijdens het eten van bakje kwark

Vrijdag 21 april 2023 om 14:24

Een automobilist had zijn Tesla op de automatische piloot gezet om even een bakje kwark te nuttigen. Dat kwam de bestuurder duur te staan. Op de N9 ter hoogte van Bergen ramde de Tesla-chauffeur een vrachtwagen. Mogelijk ging het mis omdat de bestuurder van de elektrische wagen met zijn been tegen het stuur kwam, met een botsing tot gevolg.

Chauffeur naar ziekenhuis
De bestuurder van de Tesla is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. De Tesla raakte zwaar beschadigd en de weg ligt bezaaid met puin. De weg is dan ook afgesloten, verkeer is omgeleid via de ventweg.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Bekijk: chauffeur met zelfrijdende <em>Tesla</em> ramt vrachtwagen tijdens het eten van bakje kwark Een automobilist had zijn Tesla op de automatische piloot gezet om even een bakje kwark te nuttigen. Dat kwam de bestuurder duur te staan. Op de N9 ter hoogte van Bergen ramde de Tesla-chauffeur een vrachtwagen. Mogelijk ging het mis omdat de bestuurder van de elektrische wagen met zijn been tegen het stuur kwam, met een botsing tot gevolg. Chauffeur naar ziekenhuisDe bestuurder van de Tesla is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. De Tesla raakte zwaar beschadigd en de weg ligt bezaaid met puin. De weg is dan ook afgesloten, verkeer is omgeleid via de ventweg. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Buurt geschokt na dodelijke schietpartij Houten (video) Bekijk deze video » ZIEN: grootste raket ooit ontploft tijdens eerste testvlucht in Texas Bekijk deze video » 'Razende' Dennis Wiersma reageert op aantijgingen grensoverschrijdend gedrag (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's