Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alberto Stegeman is vanaf zondag terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. De eerste twee afleveringen staan in het teken van de misstanden op zorgboerderij Aurora Borealis. Daar gaat alles mis wat er ook maar mis kan gaan... Alle fragmenten uit deze uitzending Schokkend! Jarenlange mishandeling gehandicapte bewoners op zorgboerderij (Undercover in Nederland) Bekijk deze video » Undercover in Nederland legt mishandeling zorgboerderij vast: ‘Geef klap voor z’n bek’ Bekijk deze video » Woestmakende misstandenIn het Groningse Wedde starten Alberto en zijn team een onderzoek naar aanleiding van noodkreten van enkele oud-medewerkers. Gehandicapte bewoners zouden daar al jarenlang worden mishandeld. Daarop is een collega van Alberto undercover gegaan in de zorgboerderij en zij legde met de verborgen camera tal van 'woestmakende misstanden' vast. OnthutsendAlberto confronteert de daders. Inmiddels is zorgboerderij gesloten, naar aanleiding van onder meer de bewijzen die Undercover in Nederland vastlegde en aangiftes en meldingen van oud-medewerkers. Stegeman gaat in het tweeluik ook zeker in op de vraag waarom de onthutsende situatie zo lang kon bestaan en nooit iemand eerder ingreep. Bekijk ook Undercover in Nederland: Albert Stegeman belandt in de kozijnenhandel (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Alberto Stegeman teleurgesteld in rechterlijke uitspraak nepbom (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 23 April 2023 om 22:30

Alberto Stegeman is vanaf zondag terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. De eerste twee afleveringen staan in het teken van de misstanden op zorgboerderij Aurora Borealis. Daar gaat alles mis wat er ook maar mis kan gaan...

Woestmakende misstanden
In het Groningse Wedde starten Alberto en zijn team een onderzoek naar aanleiding van noodkreten van enkele oud-medewerkers. Gehandicapte bewoners zouden daar al jarenlang worden mishandeld. Daarop is een collega van Alberto undercover gegaan in de zorgboerderij en zij legde met de verborgen camera tal van 'woestmakende misstanden' vast.

Onthutsend
Alberto confronteert de daders. Inmiddels is zorgboerderij gesloten, naar aanleiding van onder meer de bewijzen die Undercover in Nederland vastlegde en aangiftes en meldingen van oud-medewerkers. Stegeman gaat in het tweeluik ook zeker in op de vraag waarom de onthutsende situatie zo lang kon bestaan en nooit iemand eerder ingreep.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's