Undercover in Nederland: Albert Stegeman belandt in de kozijnenhandel (video)

Undercover in Nederland: Albert Stegeman belandt in de kozijnenhandel (video)

Sunday 25 September 2022 om 13:49

Na twee schokkende afleveringen over een man die anorexiapatiënten aanmoedigde nóg meer af te vallen richt Alberto Stegeman zijn pijlen deze week op meer conventionele oplichters in Undercover in Nederland. Hij belandt namelijk in de kozijnenhandel. Bekijk een fragment uit deze aflevering hieronder.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

<em>Undercover in Nederland</em>: Albert Stegeman belandt in de kozijnenhandel (video) Na twee schokkende afleveringen over een man die anorexiapatiënten aanmoedigde nóg meer af te vallen richt Alberto Stegeman zijn pijlen deze week op meer conventionele oplichters in Undercover in Nederland. Hij belandt namelijk in de kozijnenhandel. Bekijk een fragment uit deze aflevering hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Henk H. masseert naakte kinderen en wordt ontmaskerd door Alberto Stegeman Bekijk deze video » Undercover in Nederland: afvalcoach adviseert anorexiapatiënten nog meer af te vallen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's