Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de komende aflevering van Chateau Meiland krijgen de kijkers weer inzicht in de sloopwerkzaamheden van het nieuwe pension. Die lijken namelijk maar niet echt van de grond te willen komen en dat betekent dat het humeur er ook niet echt beter op wordt. Snor drukkenMartien probeert zijn snor te drukken bij het slopen van de laatste muren van de aanstaande salon, totdat Erica hem dwingt de sloophamer ter hand te nemen. Het gegil is niet van de lucht. Gelukkig komen ze nu wel in een fase waarbij de belangrijkste draagmuren worden verwijderd. OntbijtserviesMaar voordat het zover is, moet er hard gewerkt worden zodat de professionals hun werk op tijd kunnen doen. Om de zinnen te verzetten, mogen ze ook af en toe even iets anders doen. Het ontbijtservies wordt gekozen en de familie volgt een cursus elektriciteit. Zal Martien eindelijk van zijn stroomangst afkomen? Bekijk ook 'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? De Meilandjes doen workshop tegelen: "Helemaal perfect..." (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 24 April 2023 om 21:34

In de komende aflevering van Chateau Meiland krijgen de kijkers weer inzicht in de sloopwerkzaamheden van het nieuwe pension. Die lijken namelijk maar niet echt van de grond te willen komen en dat betekent dat het humeur er ook niet echt beter op wordt.

Snor drukken
Martien probeert zijn snor te drukken bij het slopen van de laatste muren van de aanstaande salon, totdat Erica hem dwingt de sloophamer ter hand te nemen. Het gegil is niet van de lucht. Gelukkig komen ze nu wel in een fase waarbij de belangrijkste draagmuren worden verwijderd.

Ontbijtservies
Maar voordat het zover is, moet er hard gewerkt worden zodat de professionals hun werk op tijd kunnen doen. Om de zinnen te verzetten, mogen ze ook af en toe even iets anders doen. Het ontbijtservies wordt gekozen en de familie volgt een cursus elektriciteit. Zal Martien eindelijk van zijn stroomangst afkomen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's