Chris Woerts haalt doorzichtige dildo uit koffer: ‘Jammer dat Gerard Joling er niet is!’ (video)

Chris Woerts haalt doorzichtige dildo uit koffer: ‘Jammer dat Gerard Joling er niet is!’ (video)

Woensdag 26 april 2023 om 15:04

Chris heeft belangrijke documenten in zijn koffer, maar haalt er ook een aantal bijzondere voorwerpen uit. Zo haalt hij een doorzichtige dildo, gouden handboeien en uiteindelijk ook documenten uit zijn koffer. "Het is net een goochelaar die Crhis. Hij moet zijn eigen programma krijgen," aldus de mannen van Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chris Woerts</em> haalt doorzichtige dildo uit koffer: ‘Jammer dat <em>Gerard Joling</em> er niet is!’ (video) Chris heeft belangrijke documenten in zijn koffer, maar haalt er ook een aantal bijzondere voorwerpen uit. Zo haalt hij een doorzichtige dildo, gouden handboeien en uiteindelijk ook documenten uit zijn koffer. "Het is net een goochelaar die Crhis. Hij moet zijn eigen programma krijgen," aldus de mannen van Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen doet heftige onthulling: 'Ik heb geen oren' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » René van der Gijp over RTL Boulevard en Gordon: 'hij zit er 24 uur op' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Linkse mensen kunnen niet lachen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's