Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Steenrijk, straatarm ruilen de vermogende Valerie en Edwin van huis en van leven met Sabine en haar twee kinderen, Jovani en Levi-Jay. Hoe zal de alleenstaande moeder het vinden onder de Griekse zon? CorfuIn Amstelveen wonen de vermogende Valerie en Edwin samen met hun Luna en hondje Mila. De twee zijn ondernemers; Edwin runt een bakkerij en Valerie een succesvolle webshop met dameskleding. Het gezin werkt hard, maar er is ook ruimte om te genieten van het leven. Toch zijn er ook zorgen: hun dochtertje Luna heeft het Prader-Willi syndroom, een complexe en zeldzame aandoening. Juist daarom gunnen ze een ander gezin een week zonder zorgen op Corfu. Zonder geldzorgenIn het West-Friese Lutjebroek woont Sabine samen met haar twee jongens Jovani en Levi-Jay. Het leven van Sabine heeft de afgelopen jaren in het teken gestaan van depressies. Werken was onmogelijk en daarom zijn er grote financiële zorgen. Nu het eindelijk wat beter gaat met Sabine snakt ze naar een week zonder geldzorgen, zodat ze eindelijk eens met de zon op haar gezicht kan genieten ván en mét haar gezin. Bekijk ook Ontroerde Hulya in Steenrijk, Straatarm: 'Veel te veel voor één week' (video) Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, straatarm: 'Hé mama's jullie hebben hier ook recht op' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 26 april 2023 om 21:35

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm ruilen de vermogende Valerie en Edwin van huis en van leven met Sabine en haar twee kinderen, Jovani en Levi-Jay. Hoe zal de alleenstaande moeder het vinden onder de Griekse zon?

Corfu
In Amstelveen wonen de vermogende Valerie en Edwin samen met hun Luna en hondje Mila. De twee zijn ondernemers; Edwin runt een bakkerij en Valerie een succesvolle webshop met dameskleding. Het gezin werkt hard, maar er is ook ruimte om te genieten van het leven. Toch zijn er ook zorgen: hun dochtertje Luna heeft het Prader-Willi syndroom, een complexe en zeldzame aandoening. Juist daarom gunnen ze een ander gezin een week zonder zorgen op Corfu.

Zonder geldzorgen
In het West-Friese Lutjebroek woont Sabine samen met haar twee jongens Jovani en Levi-Jay. Het leven van Sabine heeft de afgelopen jaren in het teken gestaan van depressies. Werken was onmogelijk en daarom zijn er grote financiële zorgen. Nu het eindelijk wat beter gaat met Sabine snakt ze naar een week zonder geldzorgen, zodat ze eindelijk eens met de zon op haar gezicht kan genieten ván en mét haar gezin.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's