Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht wacht Eva een onaangename verrassing, die haar emotioneel even op het verkeerde spoor zet. Dat zijn echter niet de enige emoties die we deze aflevering tegenkomen... StoerTerwijl Romeo worstelt met een onbetrouwbare bezorgdienst krijgt Marion het flink voor haar kiezen. Meerdere doden, waaronder een kind tijdens haar dienst. Ze houdt zich stoer, maar is dat wel de goede houding? Het doet haar meer dan ze wil toegeven en ze zich realiseert. MauriceBij Eva staat er ineens een oude bekende voor de deur: Maurice, haar broer. Waar Eva dacht dat hij nog in de gevangenis zat, staat hij nu ineens achter haar. Wat heeft hij nodig? Waarom staat hij daar? En waarom is de relatie nu ineens zo verslechterd? Vrijdag in Flikken Maastricht: grote zorgen over veiligheid Marion Bekijk deze video » Vrijdag in Flikken Maastricht: oude bekende achtervolgt Eva, 'wat kom je doen?' Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 28 april 2023 om 21:34

In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht wacht Eva een onaangename verrassing, die haar emotioneel even op het verkeerde spoor zet. Dat zijn echter niet de enige emoties die we deze aflevering tegenkomen...

Stoer
Terwijl Romeo worstelt met een onbetrouwbare bezorgdienst krijgt Marion het flink voor haar kiezen. Meerdere doden, waaronder een kind tijdens haar dienst. Ze houdt zich stoer, maar is dat wel de goede houding? Het doet haar meer dan ze wil toegeven en ze zich realiseert.

Maurice
Bij Eva staat er ineens een oude bekende voor de deur: Maurice, haar broer. Waar Eva dacht dat hij nog in de gevangenis zat, staat hij nu ineens achter haar. Wat heeft hij nodig? Waarom staat hij daar? En waarom is de relatie nu ineens zo verslechterd?

Actuele video's

Meer actuele video's