Akward: Jesse en Nina hebben elkaar in LLDL niets te vertellen (video)

Akward: Jesse en Nina hebben elkaar in LLDL niets te vertellen (video)

Maandag 1 mei 2023 om 11:50

Akward: Jesse en Nina hebben elkaar in <em>LLDL</em> niets te vertellen (video) Lang Leve de Liefde: Dylan NEGEERT zijn date en kijkt naar dit op zijn telefoon Bekijk deze video » Iedere werkdag kunnen we in Lang Leve De Liefde zien hoe twee mensen klikken of juist geen klik hebben. Dit laatste is van toepassing op de LLDL-deelnemers Jesse en Nina. Het stel heeft totaal geen gespreksstof: "Heb jij ook een hoekbank?", vraagt Nina aan Jesse. Ook heeft ze het over het weer... Aan Nina kan het niet liggen, want ze probeert in iedergeval een gesprek op gang te laten komen. Bekijk het LLDL-fragment met Nina en Jesse hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Samantha blijft doodstil nadat Roberto vertelt dat ze zijn type is... Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Dylan NEGEERT zijn date en kijkt naar dit op zijn telefoon Bekijk deze video »
TV :

Iedere werkdag kunnen we in Lang Leve De Liefde zien hoe twee mensen klikken of juist geen klik hebben. Dit laatste is van toepassing op de LLDL-deelnemers Jesse en Nina. Het stel heeft totaal geen gespreksstof: "Heb jij ook een hoekbank?", vraagt Nina aan Jesse. Ook heeft ze het over het weer... Aan Nina kan het niet liggen, want ze probeert in iedergeval een gesprek op gang te laten komen. Bekijk het LLDL-fragment met Nina en Jesse hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's