Manon Meeuwis onzeker door haar lengte: "Het kon niks worden met Guus" (video)

Manon Meeuwis onzeker door haar lengte: "Het kon niks worden met Guus" (video)

Dinsdag 2 mei 2023 om 10:41

Toen Manon Meeuwis elf jaar oud was vond ze het niet leuk dat ze zo lang was. Dit vertelt ze aan Ruud de Wild bij NPO Radio 2. In de media ziet Manon vaak foto's waarop de mannen groter zijn dan de vrouwen. Dat maakte haar onzeker. Toen Manon Guus Meeuwis ontmoette zat ze nog steeds met dit 'probleem' in d'r hoofd. Bekijk het NPO Radio 2-fragment hieronder.

"Never an option"
"Oh gelukkig, hij is kleiner. Het kan toch niets worden", dacht Manon toen ze de hand van Guus Meeuwis pakte. "Er is iets met deze meneer, maar dat gaat niet, kan niet, 'is never an option'", dacht Manon.

<em>Manon Meeuwis</em> onzeker door haar lengte: &quot;Het kon niks worden met Guus&quot; (video) Toen Manon Meeuwis elf jaar oud was vond ze het niet leuk dat ze zo lang was. Dit vertelt ze aan Ruud de Wild bij NPO Radio 2. In de media ziet Manon vaak foto's waarop de mannen groter zijn dan de vrouwen. Dat maakte haar onzeker. Toen Manon Guus Meeuwis ontmoette zat ze nog steeds met dit 'probleem' in d'r hoofd. Bekijk het NPO Radio 2-fragment hieronder. "Never an option""Oh gelukkig, hij is kleiner. Het kan toch niets worden", dacht Manon toen ze de hand van Guus Meeuwis pakte. "Er is iets met deze meneer, maar dat gaat niet, kan niet, 'is never an option'", dacht Manon. Bekijk ook Kees van der Spek lyrisch over Bach, maar Beau heeft wat meer uitleg nodig Bekijk deze video » Bekijk: Guus Meeuwis over persoonlijke nieuwe plaat 'Pak wat je wil en nodig hebt' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's