Zien: Wesley Sneijder prijst Edson Álvarez na bekerfinale in Veronica Offside

Zien: Wesley Sneijder prijst Edson Álvarez na bekerfinale in Veronica Offside

Dinsdag 2 mei 2023 om 14:25

Ajacied Edson Álvarez miste een penalty in de strafschoppenserie, maar kan toch rekenen op complimenten van Wesley Sneijder na de bekerfinale.

"Niet gemaakt"
In Veronica Offside wordt er gepraat over de bekerfinale tussen PSV en Ajax, je kunt de hele aflevering van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hieronder zie je Wesley's 'speech' over de ajacied Edson Álvarez: "Hij is de enige die opstaat. Bij hem is het niet gemaakt."

Zien: Wesley Sneijder prijst <em>Edson Álvarez</em> na bekerfinale in <em>Veronica Offside</em> Ajacied Edson Álvarez miste een penalty in de strafschoppenserie, maar kan toch rekenen op complimenten van Wesley Sneijder na de bekerfinale. "Niet gemaakt"In Veronica Offside wordt er gepraat over de bekerfinale tussen PSV en Ajax, je kunt de hele aflevering van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hieronder zie je Wesley's 'speech' over de ajacied Edson Álvarez: "Hij is de enige die opstaat. Bij hem is het niet gemaakt." Thijs Slegers (46) overleden: bekijk hoe Vandaag Inside de PSV-perschef onlangs eerde Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's