Wie krijgt het bed? Beau en Chris willen doen steen, papier, schaar (Lang Leve De Liefde)

Wie krijgt het bed? Beau en Chris willen doen steen, papier, schaar (Lang Leve De Liefde)

Dinsdag 2 mei 2023 om 20:39

Wanneer Beau en Chris het in Lang Leve de Liefde het over slapen hebben wordt het ongemakkelijk. Het blijkt namelijk dat ze allebei graag in het grote bed willen slapen, maar niet samen. De enige oplossing blijkt steen, papier, schaar.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

Wie krijgt het bed? Beau en Chris willen doen steen, papier, schaar <em>(Lang Leve De Liefde)</em> Wanneer Beau en Chris het in Lang Leve de Liefde het over slapen hebben wordt het ongemakkelijk. Het blijkt namelijk dat ze allebei graag in het grote bed willen slapen, maar niet samen. De enige oplossing blijkt steen, papier, schaar. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Chris in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mezelf behoorlijk lekker en geef knipoogjes aan de spiegel' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Schoenen uit, beha uit, klaar!' Bekijk deze video » Irma in Lang Leve De Liefde over kanker die zij had: 'Mijn doos heeft mij in de steek gelaten' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's