Hart van Nederland: enorme file in West-Brabant door heftig ongeluk (video)

Hart van Nederland: enorme file in West-Brabant door heftig ongeluk (video)

Vrijdag 5 mei 2023 om 19:32

<em>Hart van Nederland</em>: enorme file in West-Brabant door heftig ongeluk (video) De A16 bij Breda richting Rotterdam is gesloten in verband met een ernstig ongeluk. Een voertuig reed vanmiddag mogelijk op een autotransporter. De automobilist raakte hierbij zwaar gewond. Het ongeluk zorgt voor veel oponthoud op snelwegen. De verwachting is dat de weg in de loop van de avond weer open gaat, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Grote zoekactie in Tilburg: kinderen melden dat iemand van brug werd geduwd Bekijk deze video » Noodweer verpest bevrijdingsfestivals, Groningen zelfs ontruimd (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De A16 bij Breda richting Rotterdam is gesloten in verband met een ernstig ongeluk. Een voertuig reed vanmiddag mogelijk op een autotransporter. De automobilist raakte hierbij zwaar gewond. Het ongeluk zorgt voor veel oponthoud op snelwegen. De verwachting is dat de weg in de loop van de avond weer open gaat, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's