Sylvie Meis in love met Spaanse graaf Luis Medina Abascal? (Shownieuws)

Sylvie Meis in love met Spaanse graaf Luis Medina Abascal? (Shownieuws)

Maandag 8 mei 2023 om 10:02

Nog maar een paar maanden na haar scheiding van Niclas Castello zou Sylvie Meis alweer aan de man zijn. Guido den Aantrekker weet meer: 'Ze heeft in Madrid haar verjaardag gevierd en dat is een enorm uit de hand gelopen heerlijk feest geworden. Daar was ook iemand de we al een tijdje niet hebben gezien maar waar ze in 2014 zeer involved mee was, een heuse Spaanse graaf: Luis de Medina Abascal.'

'Uitermate verdacht'
De 42-jarige bekende Spaanse socialite was in het hotel waar Sylvie aan het feesten was: 'Ze hebben heel veel moeite gedaan om niet samen gezien en gefotografeerd te worden wat natuurlijk uitermate verdacht is', aldus Den Aantrekker.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Sylvie Meis <em>in love</em> met Spaanse graaf <em>Luis Medina Abascal</em>? (Shownieuws) Nog maar een paar maanden na haar scheiding van Niclas Castello zou Sylvie Meis alweer aan de man zijn. Guido den Aantrekker weet meer: 'Ze heeft in Madrid haar verjaardag gevierd en dat is een enorm uit de hand gelopen heerlijk feest geworden. Daar was ook iemand de we al een tijdje niet hebben gezien maar waar ze in 2014 zeer involved mee was, een heuse Spaanse graaf: Luis de Medina Abascal.' 'Uitermate verdacht'De 42-jarige bekende Spaanse socialite was in het hotel waar Sylvie aan het feesten was: 'Ze hebben heel veel moeite gedaan om niet samen gezien en gefotografeerd te worden wat natuurlijk uitermate verdacht is', aldus Den Aantrekker. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Shownieuws: is Sylvie Meis dodelijk eenzaam? Bekijk deze video » Rico Verhoevens 'ochtenderectie' maakt de tongen los (Shownieuws) Bekijk deze video » Heftig: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's