Eerste reactie Mia en Dion op uitschakeling: 'We zijn super dankbaar' (video)

Eerste reactie Mia en Dion op uitschakeling: 'We zijn super dankbaar' (video)

Woensdag 10 mei 2023 om 16:59

Nederland is uitgeschakeld tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Het nummer Burning Daylight van Mia Nicolai en Dion Cooper bleek niet voldoende om de televoters te overtuigen de Nederlandse inzending naar de finale op zaterdag te stemmen.

Eerste reactie van duo
"We gaan met opgeheven hoofd naar huis", benadrukte het duo na afloop. Volgens Dion Cooper was het sterke deelnemersveld een grote rol bij hun uitschakeling. "Ik denk dat we gewoon een hele moeilijke hadden qua halve finale, het was gewoon een ijzersterke pot. We hadden voor het eerst ook alleen televoting en geen juryvoting."

Eerste reactie Mia en Dion op uitschakeling: 'We zijn super dankbaar' (video) Nederland is uitgeschakeld tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Het nummer Burning Daylight van Mia Nicolai en Dion Cooper bleek niet voldoende om de televoters te overtuigen de Nederlandse inzending naar de finale op zaterdag te stemmen. Eerste reactie van duo"We gaan met opgeheven hoofd naar huis", benadrukte het duo na afloop. Volgens Dion Cooper was het sterke deelnemersveld een grote rol bij hun uitschakeling. "Ik denk dat we gewoon een hele moeilijke hadden qua halve finale, het was gewoon een ijzersterke pot. We hadden voor het eerst ook alleen televoting en geen juryvoting." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: beelden van heftige finale van De Verraders, 'broertjes staan met hun rug tegen de muur' Bekijk deze video » Moeder Roy Donders over realityshow: "Voor mij hoeft het eigenlijk allemaal niet zo" (Shownieuws) Bekijk deze video » Patty Brard over Tjitske Reidinga: 'Alles is leuk wat zij zegt!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's