Aran Bade 'Zet voor deze songfestival acts je tv aan!' (video)

Aran Bade 'Zet voor deze songfestival acts je tv aan!' (video)

<em>Aran Bade</em> 'Zet voor deze songfestival acts je tv aan!' (video) Het blijft een bittere pil dat Nederland niet meedoet voor de punten zaterdag, maar toch wordt de tweede halve finale vanavond spannend! Welke acties verdienen nou de extra aandacht? Aran Bade zet ze op een rijtje. Op deze landen moet je extra letten vanavond: Estland: Alika - Bridges België: Gustaph - Because Of You Polen: Blanka - Solo Slovenië: Joker Out - Carpe Diem Oostenrijk: Teya & Salena - Who The Hell Is Edgar? De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en het live spektakel is om 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. Bekijk hieronder het bericht van Aran Bade. Bekijk ook Eerste reactie Mia en Dion op uitschakeling: 'We zijn super dankbaar' (video) Bekijk deze video » Er moet wéér een landelijk Songfestival komen! 'Dit was een aanfluiting' (video) Bekijk deze video » Zien: pers vraagt Songfestival-delegatie om meer transparantie, 'Open up!' Bekijk deze video »
TV :
Aran Bade 'Zet voor deze songfestival acts je tv aan!' (video)
Donderdag 11 mei 2023 om 14:55

Het blijft een bittere pil dat Nederland niet meedoet voor de punten zaterdag, maar toch wordt de tweede halve finale vanavond spannend! Welke acties verdienen nou de extra aandacht? Aran Bade zet ze op een rijtje.

Op deze landen moet je extra letten vanavond:

  • Estland: Alika - Bridges
  • België: Gustaph - Because Of You
  • Polen: Blanka - Solo
  • Slovenië: Joker Out - Carpe Diem
  • Oostenrijk: Teya & Salena - Who The Hell Is Edgar?

De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en het live spektakel is om 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv.

Bekijk hieronder het bericht van Aran Bade.

Actuele video's

Meer actuele video's