Lang leve de liefde: hebben de mannen aan plastische chirurgie gedaan?

Lang leve de liefde: hebben de mannen aan plastische chirurgie gedaan?

Lang leve de liefde: hebben de mannen aan <em>plastische chirurgie</em> gedaan? Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen. In Lang leve de liefde hebben Robin en Jeroen het over plastische chirurgie. Jeroen wijst precies aan wat hij allemaal niet mooi vindt aan zijn gezicht, waar Robin een beetje van lijkt te schrikken. Robin bekent wel eens botox te hebben gebruikt, maar Jeroen houdt zijn behandelingen liever geheim. Is dit een dealbreaker voor Robin? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Gênant moment in Lang Leve de Liefde: 'Zijn je lippen nep?' Bekijk deze video » Kroelbeer Richard vindt Rachelle aantrekkelijk, 'die voel ik wel' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ik hou van vrouwen met een maatje meer' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: is Robin fan van een open relatie? Bekijk deze video » Lang leve de liefde: gaat Michiel de kont van Alice becijferen? Bekijk deze video » Lang leve de liefde: kan Karin de Amsterdamse Rens wel aan? Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 11 mei 2023 om 20:15

Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen.

In Lang leve de liefde hebben Robin en Jeroen het over plastische chirurgie. Jeroen wijst precies aan wat hij allemaal niet mooi vindt aan zijn gezicht, waar Robin een beetje van lijkt te schrikken. Robin bekent wel eens botox te hebben gebruikt, maar Jeroen houdt zijn behandelingen liever geheim. Is dit een dealbreaker voor Robin?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's