Zien: aparte taferelen op schiphol na verlies Mia & Dion, AVROTROS trekt rare conclusie

Zien: aparte taferelen op schiphol na verlies Mia & Dion, AVROTROS trekt rare conclusie

Donderdag 11 mei 2023 om 20:25

Donderdag 11 mei is de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival te zien om 21.00 uur op NPO 1. Volg alles over het Songfestival hier op Gids.TV.

Een dag geen Songfestival-drama, is een dag niet geleefd. Donderdag waren er nogal wat aparte perikelen op Schiphol bij aankomst van een deel van het Songfestival-team. Alsof ze bekende sterren zoals Beyoncé of Madonna zijn, rennen ze snel weg van de pers, maar waarom eigenlijk?

Jordan Garfield
Jordan Garfield, de vriend van Duncan Laurence, kwam vandaag aan op Schiphol na de nederlaag van Mia & Dion op het Songfestival. Garfield vormt samen met Duncan het creatieve team achter onze Songfestival-inzending. Garfield heeft veel uit te leggen aan het Nederlandse volk, dat zich nog steeds afvraagt hoe het zo heeft kunnen lopen, maar Jordan lijkt beter beveiligd te zijn dan de Paus en rent weg voor de camera's.

AVROTROS
Eric Dekker, hoofd van communicatie bij de AVROTROS, deelt op Schiphol zijn visie over het Songfestival-verlies. Een aparte mening, maar wel in de vorm van team Duncan Laurence. Dekker geeft namelijk de pers de schuld van het verlies. Wordt het tijd voor team Duncan Laurence om zelf het boetekleed aan te trekken?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: aparte taferelen op schiphol na verlies <em>Mia &amp; Dion</em>, AVROTROS trekt rare conclusie Donderdag 11 mei is de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival te zien om 21.00 uur op NPO 1. Volg alles over het Songfestival hier op Gids.TV. Een dag geen Songfestival-drama, is een dag niet geleefd. Donderdag waren er nogal wat aparte perikelen op Schiphol bij aankomst van een deel van het Songfestival-team. Alsof ze bekende sterren zoals Beyoncé of Madonna zijn, rennen ze snel weg van de pers, maar waarom eigenlijk? Jordan GarfieldJordan Garfield, de vriend van Duncan Laurence, kwam vandaag aan op Schiphol na de nederlaag van Mia & Dion op het Songfestival. Garfield vormt samen met Duncan het creatieve team achter onze Songfestival-inzending. Garfield heeft veel uit te leggen aan het Nederlandse volk, dat zich nog steeds afvraagt hoe het zo heeft kunnen lopen, maar Jordan lijkt beter beveiligd te zijn dan de Paus en rent weg voor de camera's. AVROTROSEric Dekker, hoofd van communicatie bij de AVROTROS, deelt op Schiphol zijn visie over het Songfestival-verlies. Een aparte mening, maar wel in de vorm van team Duncan Laurence. Dekker geeft namelijk de pers de schuld van het verlies. Wordt het tijd voor team Duncan Laurence om zelf het boetekleed aan te trekken? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: optreden Mia & Dion met 'Burning Daylight' in halve finale Songfestival 2023 Bekijk deze video » Songfestival: Mia en Dion reageren op uitschakeling in halve finale Bekijk deze video » Zweden tijdens halve finale Songfestival: Loreen maakt indruk met Tattoo Bekijk deze video » Finland (Käärijä) tijdens halve finale Songfestival: Cha Cha Cha Bekijk deze video » Eerste reactie Mia en Dion op uitschakeling: 'We zijn super dankbaar' (video) Bekijk deze video » Zien: pers vraagt Songfestival-delegatie om meer transparantie, 'Open up!' Bekijk deze video » René over Gerard Joling bij Jinek: "Dat heb ik nog nooit meegemaakt" (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Eurovisie Songfestival: de 2e halve finale, wie maakt er het meeste kans? Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: aparte taferelen op schiphol na verlies Mia & Dion, AVROTROS trekt rare conclusie

Actuele video's

Meer actuele video's