Zien: sexy Tatjana Simic pronkt op social media met jetset-leven

Zien: sexy Tatjana Simic pronkt op social media met jetset-leven

Vrijdag 12 mei 2023 om 15:40

Groot verdriet voor Tatjana: hondje Lily overleden (video)

Veel mensen kennen Tatjana Simic als de actrice die Kees speelde in Flodder, maar haar echte leven ziet er heel anders uit. Geen asociale, armoedige familie te bekennen op haar social media-kanaal, al klopt dat van die villa dan weer wel. Het model laat graag zien dat ze een luxeleven leidt, inmiddels is ze ruim tien jaar samen met de steenrijke Lex van Hessen. In een video kijkt Tatjana zwoel in de camera als ze in een privéjet zit.

Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: sexy <em>Tatjana Simic</em> pronkt op social media met jetset-leven Groot verdriet voor Tatjana: hondje Lily overleden (video) Veel mensen kennen Tatjana Simic als de actrice die Kees speelde in Flodder, maar haar echte leven ziet er heel anders uit. Geen asociale, armoedige familie te bekennen op haar social media-kanaal, al klopt dat van die villa dan weer wel. Het model laat graag zien dat ze een luxeleven leidt, inmiddels is ze ruim tien jaar samen met de steenrijke Lex van Hessen. In een video kijkt Tatjana zwoel in de camera als ze in een privéjet zit. Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Oma Worsie (De Bevers) hard gevallen: 'Ik ging languit' Bekijk deze video » Maxime Meiland gaat los met behangen, krijgt hulp van dochter Claire (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's