Million Dollar Island: varen met een badkuip gaat helemaal mis

Million Dollar Island: varen met een badkuip gaat helemaal mis

Friday 12 May 2023 om 16:14

Mark woest op Björn in Million Dollar Island: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’

In Million Dollar Island worden de bewoners van het eiland waarop veel geld te winnen valt steeds creatiever. Een boot zou handig zijn om bijvoorbeeld vis te vangen, maar ze hebben bijna niets tot hun beschikking. Een oude badkuip biedt wellicht uitkomst, en met maar liefst drie kandidaten besluiten ze een stukje te gaan varen op zee. Maar het is nogal lastig om de balans te houden en al snel gaat het helemaal mis…

Bekijk de beelden van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: varen met een badkuip gaat helemaal mis Mark woest op Björn in Million Dollar Island: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’ In Million Dollar Island worden de bewoners van het eiland waarop veel geld te winnen valt steeds creatiever. Een boot zou handig zijn om bijvoorbeeld vis te vangen, maar ze hebben bijna niets tot hun beschikking. Een oude badkuip biedt wellicht uitkomst, en met maar liefst drie kandidaten besluiten ze een stukje te gaan varen op zee. Maar het is nogal lastig om de balans te houden en al snel gaat het helemaal mis… Bekijk de beelden van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.
TV :
Million Dollar Island: varen met een badkuip gaat helemaal mis

Actuele video's

Meer actuele video's