Mark woest op Björn in Million Dollar Island: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’

Mark woest op Björn in Million Dollar Island: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’

Het nieuwste seizoen van Million Dollar Island is nog maar net begonnen, maar er is al knallende ruzie op het onbewoonde eiland waar veel geld op het spel staat. Mark is bepaald niet blij met zijn team, en dan met name met Björn. Tijdens een discussie loopt Björn weg en dat kan Mark niet waarderen. “Je bent gewoon een stumperd joh! Echt een stumperd, loop maar weg joh! Je bent gewoon een loser!”, zo gaat de withete Mark maar door. “Je bent gewoon een sukkel! Als ik jou kan pakken pak ik jou. Met een spelletje, ik pak jou gelijk! Sukkel, rot op man.”

Bekijk de beelden van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Mark woest op Björn in <em>Million Dollar Island</em>: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’ Het nieuwste seizoen van Million Dollar Island is nog maar net begonnen, maar er is al knallende ruzie op het onbewoonde eiland waar veel geld op het spel staat. Mark is bepaald niet blij met zijn team, en dan met name met Björn. Tijdens een discussie loopt Björn weg en dat kan Mark niet waarderen. “Je bent gewoon een stumperd joh! Echt een stumperd, loop maar weg joh! Je bent gewoon een loser!”, zo gaat de withete Mark maar door. “Je bent gewoon een sukkel! Als ik jou kan pakken pak ik jou. Met een spelletje, ik pak jou gelijk! Sukkel, rot op man.” Bekijk de beelden van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Million Dollar Island seizoen 2 van start: dit zijn de eerste afvallers Bekijk deze video » Lisa en Orlando nu al verliefd in Million Dollar Island: ‘Er is gezoend’ Bekijk deze video »
TV :
Mark woest op Björn in Million Dollar Island: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV