Het Onbekende gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Onbekende gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Onbekende gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vrijdag is de nieuwe spectaculaire spelshow Het Onbekende te zien op RTL 4. De nieuwe show, van de makers van De Verraders, wordt gepresenteerd door Renze Klamer. Alle fragmenten uit deze uitzending Het Onbekende: Steven Kazàn valt uit boot tijdens raften, ‘Ik schrok me kapot!’ (video) Bekijk deze video » Eerste afleveringNa een overval door de bodyguards van De Onbekende, zijn de deelnemers beland in Slovenië waar ze voor het eerst kennis maken met elkaar. Voor twee deelnemers zal het avontuur echter al gauw eindigen. Over Het OnbekendeVeertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding: durf je te kiezen voor het onbekende?
Uitzending :
Het Onbekende gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 12 mei 2023 om 21:36

Vanaf vrijdag is de nieuwe spectaculaire spelshow Het Onbekende te zien op RTL 4. De nieuwe show, van de makers van De Verraders, wordt gepresenteerd door Renze Klamer.

Eerste aflevering
Na een overval door de bodyguards van De Onbekende, zijn de deelnemers beland in Slovenië waar ze voor het eerst kennis maken met elkaar. Voor twee deelnemers zal het avontuur echter al gauw eindigen.

Over Het Onbekende
Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding: durf je te kiezen voor het onbekende?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Onbekende

Actuele video's

Meer actuele video's