Video: Sylvia Geersen en haar Joris willen zo snel mogelijk een kindje

Video: Sylvia Geersen en haar Joris willen zo snel mogelijk een kindje

Zondag 14 mei 2023 om 10:09

Sylvia Geersen (37) en Joris Smits willen samen een kindje. En misschien al sneller dan je denkt. Dit laat het verliefde stel weten aan RTL Boulevard. Zie hieronder een fragment van Shownieuws op bezoek bij Sylvia en Joris.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Sylvia Geersen</em> en haar Joris willen zo snel mogelijk een <em>kindje</em> Sylvia Geersen (37) en Joris Smits willen samen een kindje. En misschien al sneller dan je denkt. Dit laat het verliefde stel weten aan RTL Boulevard. Zie hieronder een fragment van Shownieuws op bezoek bij Sylvia en Joris. Lees verder onder de video. Spiraaltje verwijderen"Eind dit jaar, over een maandje of zes, zou ze al willen beginnen aan kinderen", laat Sylvia weten. Toch had het van Sylvia wel al sneller gemogen: "Dat heb ik een beetje zo ingepland. Ik vind zes maanden heel lang, want als het aan mij had gelegen had ik vandaag nog naar de dokter gegaan van: haal dat ding eruit", zegt Sylvia, doelend op haar spiraaltje. Sylvia en haar liefje Joris, die ze te danken heeft aan haar deelname aan De Bachelorette, hadden het ook leuk samen op Koningsdag. Bekijk ook Sylvia Geersen: 'Joris is mijn beste vriend' (Shownieuws) Bekijk deze video » De Bachelorette: zijn Sylvia Geersen en Joris nog altijd samen? (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Sylvia Geersen en haar Joris willen zo snel mogelijk een kindje

Spiraaltje verwijderen
"Eind dit jaar, over een maandje of zes, zou ze al willen beginnen aan kinderen", laat Sylvia weten. Toch had het van Sylvia wel al sneller gemogen: "Dat heb ik een beetje zo ingepland. Ik vind zes maanden heel lang, want als het aan mij had gelegen had ik vandaag nog naar de dokter gegaan van: haal dat ding eruit", zegt Sylvia, doelend op haar spiraaltje. Sylvia en haar liefje Joris, die ze te danken heeft aan haar deelname aan De Bachelorette, hadden het ook leuk samen op Koningsdag.

Actuele video's

Meer actuele video's