Melani in Lang Leve de Liefde: 'Een normale jongen mag gewoon bij mij in bed'

Melani in Lang Leve de Liefde: 'Een normale jongen mag gewoon bij mij in bed'

Woensdag 17 mei 2023 om 09:23

In de hottub komt het gesprek tussen Youri en Melanie op wel of niet samen slapen. Die laatste is daar duidelijk over: 'Ik heb gezegd, als het gewoon een normale jongen is en het is gewoon gezellig.. dan slapen we gewoon samen.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Melani in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Een normale jongen mag gewoon bij mij in bed' In de hottub komt het gesprek tussen Youri en Melanie op wel of niet samen slapen. Die laatste is daar duidelijk over: 'Ik heb gezegd, als het gewoon een normale jongen is en het is gewoon gezellig.. dan slapen we gewoon samen.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside over niet seksende Chantal Janzen: 'Als je gestrest bent is lekkere wip heel ontspannen' Bekijk deze video » Pijnlijk: Leonard (Lang Leve de Liefde) wil geen oudere vrouw en vertelt haar dat Bekijk deze video » Koningin Máxima: 'Zo vier ik mijn 52e verjaardag vandaag' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's