Geert-Jan Knoops in Jinek: 'Heropenen zaak Arnhemse Villamoord gaat lukken' (video)

Geert-Jan Knoops in Jinek: 'Heropenen zaak Arnhemse Villamoord gaat lukken' (video)

Donderdag 18 mei 2023 om 13:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Geert-Jan Knoops in <em>Jinek</em>: 'Heropenen zaak <em>Arnhemse Villamoord</em> gaat lukken' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De Arnhemse villamoord draait om de roofmoord op een 63-jarige bewoonster van een Arnhemse villa, waarvoor uiteindelijk negen mannen worden veroordeeld. Carry en Geert-Jan Knoops stellen echter dat er voldoende bewijs is van valse bekentenissen, waardoor deze mannen ten onrechte vast hebben gezeten. Je hoorde het in Jinek. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Geert-Jan Knoops in Jinek: 'Heropenen zaak Arnhemse Villamoord gaat lukken' (video)

De Arnhemse villamoord draait om de roofmoord op een 63-jarige bewoonster van een Arnhemse villa, waarvoor uiteindelijk negen mannen worden veroordeeld. Carry en Geert-Jan Knoops stellen echter dat er voldoende bewijs is van valse bekentenissen, waardoor deze mannen ten onrechte vast hebben gezeten. Je hoorde het in Jinek.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's