Vandaag Inside: nieuwe SBS6-show Marcel & Gijs, 'We hebben nog altijd geen idee'

Vandaag Inside: nieuwe SBS6-show Marcel & Gijs, 'We hebben nog altijd geen idee'

Zaterdag 20 mei 2023 om 09:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv

In Vandaag Inside lijkt Marcel van Roosmalen niet echt voorbereid te zijn op zijn nieuwe SBS6-talkshow. Marcel en Gijs beginnen met hun nieuwe show op 5 juni, maar ideeën zijn er nog niet echt. Ook lijken de heren nog niet gesproken te hebben over een los format. Zullen ze op tijd klaar zijn voor hun Talpa-debuut?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vandaag Inside: nieuwe SBS6-show <em>Marcel &amp; Gijs</em>, 'We hebben nog altijd geen idee' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv In Vandaag Inside lijkt Marcel van Roosmalen niet echt voorbereid te zijn op zijn nieuwe SBS6-talkshow. Marcel en Gijs beginnen met hun nieuwe show op 5 juni, maar ideeën zijn er nog niet echt. Ook lijken de heren nog niet gesproken te hebben over een los format. Zullen ze op tijd klaar zijn voor hun Talpa-debuut? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Sam Hagens zit 'stiekem' op telefoon tijdens betoog Johan Derksen: 'Kan niet!' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp gaat stuk om Wopke Hoekstra: 'Waarom staat u hier eigenlijk?' (video) Bekijk deze video » Rutger Castricum hoort eigen lach terug In de Wandelgangen: 'Ik word vaak nagedaan' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Johan Derksen heeft Hans Kraay Jr. ongelooflijk veel pijn gedaan' (video) Bekijk deze video » Hoe gaan de mannen van Vandaag Inside het bezoek van Mark Rutte aanpakken? Bekijk deze video » Broer André Hazes brengt nummer uit, 'ik wist niet dat hij kon zingen!' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's