Steekpartij Spijkenisse: politie valt met stormram woning binnen (video)

Steekpartij Spijkenisse: politie valt met stormram woning binnen (video)

Maandag 22 mei 2023 om 12:54

In Spijkenisse zijn zondagavond twee jongens van 17 neergestoken: 'Ze zouden bij een portiek ruzie hebben gehad met een man. Nadat ze gestoken werden zijn ze even verderop gewond op straat gevonden', vertelt Hart van Nederland-presentator Wolter Klok.

Stormram
Op onderstaande beelden is te zien hoe de politie met een stormram een woning binnenvalt. 'Of het het huis van de verdachte, die nog op de vlucht is, is weten we niet.'

Steekpartij <em>Spijkenisse</em>: politie valt met stormram woning binnen (video) In Spijkenisse zijn zondagavond twee jongens van 17 neergestoken: 'Ze zouden bij een portiek ruzie hebben gehad met een man. Nadat ze gestoken werden zijn ze even verderop gewond op straat gevonden', vertelt Hart van Nederland-presentator Wolter Klok. StormramOp onderstaande beelden is te zien hoe de politie met een stormram een woning binnenvalt. 'Of het het huis van de verdachte, die nog op de vlucht is, is weten we niet.' Bekijk ook Youp van 't Hek over Ruud & Olcay: 'Zompig setje dat tussen lijken scharrelt in Turkije' (video) Bekijk deze video » Video: K3-Julia valt keihard tijdens stunt Bekijk deze video » Peter Gillis is verhuisd: 'Vanavond slaap ik HIER voor het eerst' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's