Bekijk hier het zang-debuut van zoon Jan Smit

Bekijk hier het zang-debuut van zoon Jan Smit

Donderdag 25 mei 2023 om 20:20

Jan Smit gaat los op mensen die Volendam 'vergiftigen': bekijk de beelden

Bijzonder om te zien. De zoon van Jan Smit, de 9-jarige Senn, treedt in de voetsporen van zijn vader. Senn is namelijk te horen op zijn vaders nieuws nummer samen met De Palingboeren en FC Volendam: 'Gaan Nair Uis'.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier het zang-debuut van zoon <em>Jan Smit</em> Jan Smit gaat los op mensen die Volendam 'vergiftigen': bekijk de beelden Bijzonder om te zien. De zoon van Jan Smit, de 9-jarige Senn, treedt in de voetsporen van zijn vader. Senn is namelijk te horen op zijn vaders nieuws nummer samen met De Palingboeren en FC Volendam: 'Gaan Nair Uis'. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jan Smit: het is zonde dat Nick & Simon uit elkaar gaan (video) Bekijk deze video » Jan Smit na burn-out: "Wil 4 à 5 dagen in de week thuis zijn" (video) Bekijk deze video » Jan Smit sluit comeback Nick & Simon niet uit: ‘Ze staan op hele goede voet met elkaar’ Bekijk deze video » Wat is het meest legendarische moment van twintig jaar Shownieuws? Bekijk deze video » HLF8: Johnny de Mol verklapt salaris na vraag Noa Vahle (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Wilfred zingt wat van Nick en Simon... wat vinden Gijp en Angela de Jong daarvan? Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's