Video: walging in Shownieuws-studio om larven Freek Vonk (video)

Video: walging in Shownieuws-studio om larven Freek Vonk (video)

Zondag 28 mei 2023 om 09:19

Freek Vonk geeft via Instagram een update over de larven in zijn been. Dit doet hij aan de hand van video's. In de Shownieuws-studio overheerst walging.

Lees verder onder de video.

Video: walging in <em>Shownieuws</em>-studio om larven Freek Vonk (video) Freek Vonk geeft via Instagram een update over de larven in zijn been. Dit doet hij aan de hand van video's. In de Shownieuws-studio overheerst walging. Lees verder onder de video. LarvenEen maand geleden liet Freek via Instagram weten dat hij drie 'ongevraagde verstekelingen' had meegenomen uit Costa Rica. De 40-jarige presentator liet destijds weten niet van plan te zijn de beestjes weg te halen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Waylon over relatie met Bibi Breijman Bekijk deze video » Zien: Freek Vonk geeft een update van zijn larven 'bevruchting' Bekijk deze video » Shownieuws: Joop van den Ende maakt grootse musical over Rob de Nijs (video) Bekijk deze video »
TV :

Larven
Een maand geleden liet Freek via Instagram weten dat hij drie 'ongevraagde verstekelingen' had meegenomen uit Costa Rica. De 40-jarige presentator liet destijds weten niet van plan te zijn de beestjes weg te halen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's