Liz en Ron verschillen op heel veel vlakken, matcht dit wel? (Lang Leve de Liefde)

Liz en Ron verschillen op heel veel vlakken, matcht dit wel? (Lang Leve de Liefde)

Tuesday 30 May 2023 om 20:18

Wanneer Liz de vraag stelt: op welk vlak matchen wij? Antwoord Ron in Lang Leve de Liefde: "Het ondergaan van nieuwe dingen". Verder blijkt het dat Liz en Ron op heel veel vlakken verschillen. De onderwerpen woonlocatie, slaapplek, intimiteit, slaapoutfit zijn allemaal een discussiepunt voor het koppel. Zou dit een obstakel kunnen zijn?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Liz en Ron verschillen op heel <em>veel</em> vlakken, matcht dit wel? <em>(Lang Leve de Liefde)</em> Wanneer Liz de vraag stelt: op welk vlak matchen wij? Antwoord Ron in Lang Leve de Liefde: "Het ondergaan van nieuwe dingen". Verder blijkt het dat Liz en Ron op heel veel vlakken verschillen. De onderwerpen woonlocatie, slaapplek, intimiteit, slaapoutfit zijn allemaal een discussiepunt voor het koppel. Zou dit een obstakel kunnen zijn? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Melle test Nicky in Lang Leve de Liefde: 'Heb je veel exen gehad?' (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: neemt Melle zijn date met Nicky wel serieus? Bekijk deze video » Ron en Liz zitten niet op één lijn in Lang Leve De Liefde ‘Je gaat toch seks hebben met elkaar?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's