Freek Vonk peutert dode larven uit zijn been: bekijk de heftige beelden

Freek Vonk peutert dode larven uit zijn been: bekijk de heftige beelden

<em>Freek Vonk</em> peutert dode larven uit zijn been: bekijk de heftige beelden Bekijk hierboven: walging in Shownieuws-studio om larven Freek Vonk Freek Vonk heeft nogal heftige beelden gedeeld van de larven die al even in zijn been wonen. Twee van de beestjes zijn inmiddels overleden en hij heeft ze zelf uit zijn been moeten peuteren. Eén larve leeft nog in been Freek Vonk“In verband met een bacteriële superinfectie is het geen goed idee om met twee dode volgroeide larven in je been te blijven rondlopen”, laat de bioloog weten. “Er was echter ook geen ziekenhuis in de buurt! Ik kon dus maar één ding doen: ze zelf uit mijn been trekken!” Er zit nu nog één levende larve in het been van Vonk, hij hoopt dat hij de ‘geboorte’ met de camera kan vastleggen. Dus wellicht volgen er binnenkort nog meer onsmakelijke video’s op het Instagram-account van Freek. De beestjes nestelden zich onder zijn huid in Costa Rica. Bekijk hoe Freek Vonk de larven uit zijn been trekt in de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hierboven: walging in Shownieuws-studio om larven Freek Vonk

Freek Vonk heeft nogal heftige beelden gedeeld van de larven die al even in zijn been wonen. Twee van de beestjes zijn inmiddels overleden en hij heeft ze zelf uit zijn been moeten peuteren.

Eén larve leeft nog in been Freek Vonk
“In verband met een bacteriële superinfectie is het geen goed idee om met twee dode volgroeide larven in je been te blijven rondlopen”, laat de bioloog weten. “Er was echter ook geen ziekenhuis in de buurt! Ik kon dus maar één ding doen: ze zelf uit mijn been trekken!” Er zit nu nog één levende larve in het been van Vonk, hij hoopt dat hij de ‘geboorte’ met de camera kan vastleggen. Dus wellicht volgen er binnenkort nog meer onsmakelijke video’s op het Instagram-account van Freek. De beestjes nestelden zich onder zijn huid in Costa Rica.

Bekijk hoe Freek Vonk de larven uit zijn been trekt in de video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV