Zien: uitlevering Joran van der Sloot in beeld, Nederlander gaat naar VS (video)

Zien: uitlevering Joran van der Sloot in beeld, Nederlander gaat naar VS (video)

Zien: uitlevering <em>Joran van der Sloot</em> in beeld, Nederlander gaat naar VS (video) Joran van der Sloot, die vastzit in Peru, is overgebracht naar een andere zwaarbewaakte gevangenis. Het is de eerste stap van zijn uitlevering aan de VS. Daar wordt hij vervolgd voor afpersing van Elizabeth Holloway, de moeder van Natalee Holloway. Natalee verdween in 2005 op Aruba. Van der Sloot was de laatste die haar levend zag. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. ZIEN: brand in Limburgs Nationaal Park De Maasduinen, wind is de boosdoener Bekijk deze video » Brandbom: woning Tuindorp-Buiksloot in Amsterdam-Noord bekogeld Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum Arnhem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: uitlevering Joran van der Sloot in beeld, Nederlander gaat naar VS (video)

Joran van der Sloot, die vastzit in Peru, is overgebracht naar een andere zwaarbewaakte gevangenis. Het is de eerste stap van zijn uitlevering aan de VS. Daar wordt hij vervolgd voor afpersing van Elizabeth Holloway, de moeder van Natalee Holloway. Natalee verdween in 2005 op Aruba. Van der Sloot was de laatste die haar levend zag.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV