Glennis Grace treedt op bij uitvaart doodgestoken Jimmy Schepers (video)

Glennis Grace treedt op bij uitvaart doodgestoken Jimmy Schepers (video)

<em>Glennis Grace</em> treedt op bij uitvaart doodgestoken Jimmy Schepers (video) Glennis Grace heeft weer op het podium gestaan, maar helaas met een verdrietige reden. De zangeres verdween uit de spotlights na een geweldsincident bij de Jumbo, maar krabbelt nu weer op. Woensdag verzorgde Grace een optreden bij de uitvaart van de 21-jarige Jimmy Schepers. Hij werd even geleden doodgestoken op het festival Solid Grooves. Glennis plaatst beelden van het afscheid op social media. "Fly high lieve jongen", schrijft ze erbij. In de video hierboven zie je de beelden van de uitvaart die Glennis Grace plaatste. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Verliefde Glennis Grace pronkt met nieuwe vriend: ‘Film hem maar’ (Shownieuws) Bekijk deze video » Glennis Grace na Jumbo-schandaal: ‘Goed dat ik uit mijn bubbel ben getrokken’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 8 juni 2023 om 10:19

Glennis Grace heeft weer op het podium gestaan, maar helaas met een verdrietige reden. De zangeres verdween uit de spotlights na een geweldsincident bij de Jumbo, maar krabbelt nu weer op. Woensdag verzorgde Grace een optreden bij de uitvaart van de 21-jarige Jimmy Schepers. Hij werd even geleden doodgestoken op het festival Solid Grooves. Glennis plaatst beelden van het afscheid op social media. "Fly high lieve jongen", schrijft ze erbij.

In de video hierboven zie je de beelden van de uitvaart die Glennis Grace plaatste. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's