Colonel’s Review: flauwvallende Engelse soldaten door hitte (video)

Colonel’s Review: flauwvallende Engelse soldaten door hitte (video)

<em>Colonel’s Review</em>: flauwvallende Engelse soldaten door hitte (video) In Engeland hebben ze net als bij ons ook last van de hitte. Vandaag was er, op de warmste dag van het jaar, in Londen een militaire parade: Colonel’s Review. En het was daar zo warm dat de soldaten flauwvielen. Bekijk de beelden hierboven. "Dit kan niet!"De uniformen die de soldaten dragen zijn bloedheet. Vooral de berenmuts, gemaakt van berenbont. Waardoor een aantal soldaten door de hitte zijn flauwgevallen. Het bizarre is dat de ceremonie gewoon doorging, terwijl soldaten werden afgevoerd met brancard. De Shownieuwstafel is het eens… Dit kan niet! Bekijk de Shownieuws-video met beelden van de flauwvallende soldaten hierboven. Bekijk ook OP1: Sergeant Lars van Dalen traint Oekraïnse soldaten, ''Je bouwt een hele goede band op'' Bekijk deze video » Emotioneel: vermiste kinderen Colombiaanse jungle gevonden! Bekijk deze video »
Show :
Zondag 11 juni 2023 om 10:56

In Engeland hebben ze net als bij ons ook last van de hitte. Vandaag was er, op de warmste dag van het jaar, in Londen een militaire parade: Colonel’s Review. En het was daar zo warm dat de soldaten flauwvielen. Bekijk de beelden hierboven.

"Dit kan niet!"
De uniformen die de soldaten dragen zijn bloedheet. Vooral de berenmuts, gemaakt van berenbont. Waardoor een aantal soldaten door de hitte zijn flauwgevallen. Het bizarre is dat de ceremonie gewoon doorging, terwijl soldaten werden afgevoerd met brancard. De Shownieuwstafel is het eens… Dit kan niet!

Bekijk de Shownieuws-video met beelden van de flauwvallende soldaten hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's