Emotioneel: vermiste kinderen Colombiaanse jungle gevonden!

Emotioneel: vermiste kinderen Colombiaanse jungle gevonden!

Vier kinderen al weken vermist nadat hun vliegtuig neerstortte in Colombia (video)

Het is een mysterie hoe vier kinderen, zonder volwassenen, konden overleven in de Colombiaanse jungle. Toch is dit wonder echt gebeurd. Vier kinderen zijn, na 40 dagen, levend terug gevonden. Het vliegtuig, waarin de kinderen zaten, crashte en de piloot en de moeder van de kinderen overleden. Weken hebben ze alleen rondgelopen in de gevaarlijke Colombiaanse jungle.

Crash
Het is 1 mei wanneer een klein vliegtuigje, met zeven passagiers, boven het Amazoneregenwoud in de problemen komt en neerstort. Drie volwassenen, onder wie de moeder van de vier kinderen en de piloot, komen om het leven. De kinderen zijn op dit moment tussen de 11 maanden en 13 jaar oud. Omdat ze uit de Witoto-stam komen weten de kinderen al enige dingen over het overleven in de jungle. Hoe de kinderen het overleefd hebben is nog niet bekend, maar de overlevingstechnieken die ze van hun oma hebben geleerd, bleken cruciaal.

Wonder
Dat de kinderen nog levend teruggevonden zouden worden, durfde niemand meer te hopen. Het reddingsteam, die massaal was opgezet, kwam namelijk nog rebellen tegen die het reddingsteam in de weg zaten. De soldaten kwamen vrijdag de kinderen op het spoor. Het nieuws werd verspreid door middel van foto's van de soldaten en kinderen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Emotioneel: vermiste kinderen <em>Colombiaanse jungle</em> gevonden! Vier kinderen al weken vermist nadat hun vliegtuig neerstortte in Colombia (video) Het is een mysterie hoe vier kinderen, zonder volwassenen, konden overleven in de Colombiaanse jungle. Toch is dit wonder echt gebeurd. Vier kinderen zijn, na 40 dagen, levend terug gevonden. Het vliegtuig, waarin de kinderen zaten, crashte en de piloot en de moeder van de kinderen overleden. Weken hebben ze alleen rondgelopen in de gevaarlijke Colombiaanse jungle. CrashHet is 1 mei wanneer een klein vliegtuigje, met zeven passagiers, boven het Amazoneregenwoud in de problemen komt en neerstort. Drie volwassenen, onder wie de moeder van de vier kinderen en de piloot, komen om het leven. De kinderen zijn op dit moment tussen de 11 maanden en 13 jaar oud. Omdat ze uit de Witoto-stam komen weten de kinderen al enige dingen over het overleven in de jungle. Hoe de kinderen het overleefd hebben is nog niet bekend, maar de overlevingstechnieken die ze van hun oma hebben geleerd, bleken cruciaal. WonderDat de kinderen nog levend teruggevonden zouden worden, durfde niemand meer te hopen. Het reddingsteam, die massaal was opgezet, kwam namelijk nog rebellen tegen die het reddingsteam in de weg zaten. De soldaten kwamen vrijdag de kinderen op het spoor. Het nieuws werd verspreid door middel van foto's van de soldaten en kinderen. Four children from an Indigenous community in Colombia were found alive more than five weeks after the plane they were traveling in crashed in thick jungle https://t.co/WOb8l1M3Ob pic.twitter.com/AWpQsUqqOi— Reuters (@Reuters) June 10, 2023 Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: brand in Limburgs Nationaal Park De Maasduinen, wind is de boosdoener Bekijk deze video » Drama in trein door treinstoring Amsterdam: "Lampen gingen uit, iedereen er weer uit" Bekijk deze video » HEFTIG: duif doorboord met pijl in Den Haag (video) Bekijk deze video » Ongeluk Assendelft: fietser overleden na aanrijding (video) Bekijk deze video » Heftig: man die kinderen neerstak in Annecy wordt psychiatrisch onderzocht Bekijk deze video » Hart van Nederland: paardentrailer kantelt in Laren, twee gewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: wijk in Hengelo afgezet vanwege explosief (video) Bekijk deze video » Enorme brand in Ter Aar: Brandweer nog steeds aan het blussen (video) Bekijk deze video » Extreme ravage! Bestuurder gevlucht na auto-ongeluk Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV