Bureau Rotterdam: verwarde man overleden na taser inzet tijdens opnames

Bureau Rotterdam: verwarde man overleden na taser inzet tijdens opnames

<em>Bureau Rotterdam</em>: verwarde man overleden na taser inzet tijdens opnames Ewout Genemans is midden in de opnames van een nieuw seizoen van Bureau Rotterdam en heeft de schrik van zijn leven gehad. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. OverledenEwout was vrijdag getuige van een heftig incident bij de opnames van Bureau Rotterdam. Het team filmde in de wijk Kralingen en ging een verwarde man achterna. De politie zette een taser aanval in en de man overleed later in het ziekenhuis. Ewout mag niets over dit incident zeggen van de politie. Het onderzoek loopt nog. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Ewout Genemans over Bureau Rotterdam: 'Een havenstad met veel drugsproblematiek' Bekijk deze video » 2000's kids opgelet: de cast van Zoop keert terug naar de dierentuin! Bekijk deze video »
TV :
Maandag 12 juni 2023 om 09:46

Ewout Genemans is midden in de opnames van een nieuw seizoen van Bureau Rotterdam en heeft de schrik van zijn leven gehad. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Overleden
Ewout was vrijdag getuige van een heftig incident bij de opnames van Bureau Rotterdam. Het team filmde in de wijk Kralingen en ging een verwarde man achterna. De politie zette een taser aanval in en de man overleed later in het ziekenhuis. Ewout mag niets over dit incident zeggen van de politie. Het onderzoek loopt nog.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's